birdpng-300x300-2

zakelijk schrijven

Goed kunnen schrijven is de basis voor succes in heel veel beroepen. Met een heldere tekst kun je de lezer overtuigen en je persoonlijke doel bereiken. Maar hoe formuleer je een eenduidige boodschap? En hoe zorg je ervoor dat die je lezer écht bereikt? In deze training leer je een handig stappenplan, waarmee je snel en effectief een doeltreffende tekst schrijft.

 • Hoe stem je de inhoud van je tekst af op je doelstelling?
 • Hoe zorg je ervoor dat je de lezer écht bereikt?
 • Hoe structureer je de tekst?
 • Wat is de kern van het onderwerp? Leer kiezen.
 • Welke tone of voice gebruik je?
 • Hoe deel je de tekst in in alinea’s?
 • In welke volgorde presenteer je de informatie?

leervormen

individueel

Leer in je eigen tempo en op jouw niveau Kies voor de meest effectieve trainingsvorm die helemaal is afgestemd op jouw professionele situatie en persoonlijke leerdoelen. Je krijgt een-op-eenbegeleiding en direct deskundige feedback. Vooraf vindt een persoonlijke intake plaats. Investering: de training Zakelijk schrijven duurt een dag (van 10.00 tot 16.30) en kost € 495,- (inclusief lunch). Locatie: de training vindt plaats bij mooi mag.      

incompany

Leer samen met je collega’s Samen met je collega’s leer je in een praktijkgerichte training hoe je zo doeltreffend en helder mogelijk zakelijke teksten schrijft. Deze training is afgestemd op de wensen en eisen van jullie organisatie en het team krijgt direct feedback op eigen teksten. Investering: de training Zakelijk schrijven duurt een dag (van 10.00 tot 16.30) en kost € 295,- per deelnemer. Het minimum aantal deelnemers voor deze training is 4 en het maximum is 8. Vooraf vindt één centrale intake plaats. Locatie: de training vindt plaats bij de organisatie.    

groepstraining

Leer van andere (communicatie)professionals In kleine groepjes gaan we aan de slag. Je leert van elkaar, en er is veel aandacht voor jouw persoonlijke leerdoelen en vragen. Je krijgt direct feedback op eigen teksten. Investering: de training Zakelijk schrijven duurt een dag (van 10.00 tot 16.30) en kost € 395,- per deelnemer (inclusief lunch). Het minimum aantal deelnemers voor deze training is 3 en het maximum is 8. Vooraf vindt per persoon een intake plaats. Locatie: de training vindt plaats bij mooi mag.    

Meer informatie over deze training? Schrijf hieronder je bericht, we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  opfriscursus correct Nederlandsdoelgroepgericht schrijveneindredactieeen persbericht schrijvenstorytellingzakelijk schrijven

  Alle prijzen zijn exclusief reiskosten, kosten voor reistijd en BTW.

  Beekhuizenseweg 11, 6881 AA Velp
  + 31 (0)638500409
  + 31 (0)611077868
  Privacyverklaring / disclaimer