birdpng-300x300-2

storytelling

Wie houdt er niet van een goed verhaal? Verhalen zijn krachtig. Ze kunnen ons overtuigen, enthousiasmeren, boos of verdrietig maken, in vervoering brengen… Dat komt omdat verhalen ons raken. Dus wil je je lezer in het hart raken? Vertel een verhaal. In deze training Storytelling leer je hoe je dat doeltreffend doet.

 • Wat is het belangrijkste doel van je verhaal?
 • Wat zijn de belangrijkste elementen van een verhaal?
 • Hoe maak je iets abstracts concreet?
 • Hoe creëer je écht contact en vertrouwen?
 • Hoe structureer je je verhaal?
 • Hoe maak je duidelijk waaróm je dit verhaal vertelt?
 • Welke tone of voice gebruik je?

leervormen

individueel

Leer in je eigen tempo en op jouw niveau Kies voor de meest effectieve trainingsvorm die helemaal is afgestemd op jouw professionele situatie en persoonlijke leerdoelen. Je krijgt een-op-eenbegeleiding en direct deskundige feedback. Vooraf vindt een persoonlijke intake plaats. Investering: de training Storytelling duurt een dag (van 10.00 tot 16.30) en kost € 495,- (inclusief lunch). Locatie: de training vindt plaats bij mooi mag.      

incompany

Leer samen met je collega’s Samen met je collega’s leer je in een praktijkgerichte training wat storytelling is en hoe je het in de praktijk kunt brengen. Deze training is afgestemd op de wensen en eisen van jullie organisatie en het team krijgt direct feedback op eigen teksten. Investering: de training Storytelling duurt een dag (van 10.00 tot 16.30) en kost € 295,- per deelnemer. Het minimum aantal deelnemers voor deze training is 4 en het maximum is 8. Vooraf vindt één centrale intake plaats. Locatie: de training vindt plaats bij de organisatie.    

groepstraining

Leer van andere (communicatie)professionals In kleine groepjes gaan we aan de slag. Je leert van elkaar, en er is veel aandacht voor jouw persoonlijke leerdoelen en vragen. Je krijgt direct feedback op eigen teksten. Investering: de training Storytelling duurt een dag (van 10.00 tot 16.30) en kost € 395,- per deelnemer (inclusief lunch). Het minimum aantal deelnemers voor deze training is 3 en het maximum is 8. Vooraf vindt per persoon een intake plaats. Locatie: de training vindt plaats bij mooi mag.    

Meer informatie over deze training? Schrijf hieronder je bericht, we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  opfriscursus correct Nederlandsdoelgroepgericht schrijveneindredactieeen persbericht schrijvenstorytellingzakelijk schrijven

  Alle prijzen zijn exclusief reiskosten, kosten voor reistijd en BTW.

  Beekhuizenseweg 11, 6881 AA Velp
  + 31 (0)638500409
  + 31 (0)611077868
  Privacyverklaring / disclaimer