birdpng-300x300-2

opfriscursus correct Nederlands

Hoe zat het ook alweer met de d’s en t’s? Is het hun of hen? Wat zijn ook alweer de regels van de tussen-s en -n? En voor interpunctie? Een foutloos geschreven tekst is wel zo professioneel. In deze eendaagse training frissen wij je Nederlands op. We gaan in op de theorie maar we gaan vooral ook heel veel oefenen.

 • Werkwoordspelling
 • Wat is de juiste schrijfwijze van Engelse werkwoorden in onze taal?
 • Aan elkaar, met streepje of los?
 • Wat zijn de regels voor het gebruik van een tussen-n en -s?
 • Wanneer gebruik je een hoofdletter?
 • Wat is de juiste meervoudsvorm: sympathieën of sympathiën?
 • Hoe gebruik je de bezits-s: is Albert’s rapport of Alberts rapport?
 • Wat zijn struikelblokken in het Nederlands?

leervormen

individueel

Leer in je eigen tempo en op jouw niveau Kies voor de meest effectieve trainingsvorm die helemaal is afgestemd op jouw persoonlijke leerdoelen. Je krijgt een-op-eenbegeleiding en direct deskundige feedback. Vooraf vindt een persoonlijke intake plaats. Investering: de Opfriscursus correct Nederlands duurt een dag (van 10.00 tot 16.30) en kost € 495,- (inclusief lunch). Locatie: de training vindt plaats bij mooi mag.      

incompany

Leer samen met je collega’s Samen met je collega’s leer je in een praktijkgerichte training wat de regels van de Nederlandse taal zijn en doe je veel oefeningen. Zo brengen jullie je spelling weer op het juiste niveau. Deze training is afgestemd op de wensen en eisen van de organisatie en het team krijgt direct feedback op eigen teksten. Investering: de training Opfriscursus correct Nederlands duurt een dag (van 10.00 tot 16.30) en kost € 295,- per deelnemer. Het minimum aantal deelnemers voor deze training is 4 en het maximum is 8. Vooraf vindt één centrale intake plaats. Locatie: de training vindt plaats bij de organisatie.    

groepstraining

Leer van andere (communicatie)professionals In kleine groepjes gaan we aan de slag. Je leert van elkaar, en er is veel aandacht voor jouw persoonlijke leerdoelen en vragen. Je krijgt direct antwoord op vragen en feedback op eigen teksten. Investering: de training Opfriscursus correct Nederlands duurt een dag (van 10.00 tot 16.30) en kost € 395,- per deelnemer (inclusief lunch). Het minimum aantal deelnemers voor deze training is 3 en het maximum is 8. Vooraf vindt per persoon een intake plaats. Locatie: de training vindt plaats bij mooi mag.    

Meer informatie over deze training? Schrijf hieronder je bericht, we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  opfriscursus correct Nederlandsdoelgroepgericht schrijveneindredactieeen persbericht schrijvenstorytellingzakelijk schrijven

  Alle prijzen zijn exclusief reiskosten, kosten voor reistijd en BTW.

  Beekhuizenseweg 11, 6881 AA Velp
  + 31 (0)638500409
  + 31 (0)611077868
  Privacyverklaring / disclaimer