birdpng-300x300-2

doelgroepgericht schrijven

Met een heldere tekst kun je je lezer overtuigen en je zakelijke of persoonlijke doel bereiken. Daarbij is het van essentieel belang dat je weet voor wie je schrijft. In deze training leer je welke aspecten van belang zijn bij doelgroepgericht schrijven. Wat zijn absolute do’s en don’ts?

 • Hoe stem je de inhoud van je tekst af op je doelgroep?
 • Wat is interessant voor jouw lezer?
 • Welk (journalistieke) genre gebruik je?
 • Welke invalshoek kies je?
 • Welke tone of voice gebruik je?
 • Hoe kun je redactionele aandachttrekkers optimaal inzetten?
 • In welke volgorde presenteer je de informatie?

leervormen

individueel

Leer in je eigen tempo en op jouw niveau Kies voor de meest effectieve trainingsvorm die helemaal is afgestemd op jouw professionele situatie en persoonlijke leerdoelen. Je krijgt een-op-eenbegeleiding en direct deskundige feedback. Vooraf vindt een persoonlijke intake plaats. Investering: de training Doelgroepgericht schrijven duurt een dag (van 10.00 tot 16.30) en kost € 495,- (inclusief lunch). Locatie: de training vindt plaats bij mooi mag.

incompany

Leer samen met je collega’s Samen met je collega’s leer je in een praktijkgerichte training hoe je je zakelijke én persoonlijke teksten zo goed mogelijk afstemt op je doelgroep. Deze training is afgestemd op de wensen en eisen van jullie organisatie en het team krijgt direct feedback op eigen teksten. Investering: de training Doelgroepgericht schrijven duurt een dag (van 10.00 tot 16.30) en kost € 295,- per deelnemer. Het minimum aantal deelnemers voor deze training is 4 en het maximum is 8. Vooraf vindt één centrale intake plaats. Locatie: de training vindt plaats bij de organisatie.    

groepstraining

Leer van andere (communicatie)professionals In kleine groepjes gaan we aan de slag. Je leert van elkaar, en er is veel aandacht voor jouw persoonlijke leerdoelen en vragen. Je krijgt direct feedback op eigen teksten. Investering: de training Doelgroepgericht schrijven duurt een dag (van 10.00 tot 16.30) en kost € 395,- per deelnemer (inclusief lunch). Het minimum aantal deelnemers voor deze training is 3 en het maximum is 8. Vooraf vindt per persoon een intake plaats. Locatie: de training vindt plaats bij mooi mag.    

Meer informatie over deze training? Schrijf hieronder je bericht, we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  opfriscursus correct Nederlandsdoelgroepgericht schrijveneindredactieeen persbericht schrijvenstorytellingzakelijk schrijven

  Alle prijzen zijn exclusief reiskosten, kosten voor reistijd en BTW.

  Beekhuizenseweg 11, 6881 AA Velp
  + 31 (0)638500409
  + 31 (0)611077868
  Privacyverklaring / disclaimer