birdpng-300x300-2

schrijftraining en -coaching

Wil je beter leren schrijven? Heb je behoefte om je spelling op te halen? Wil je meer leren over storytelling? Wil je je teksten beter op je doelgroep afstemmen? Wij helpen je erbij!

mooi mag. biedt zes verschillende schrijftrainingen:

Naast deze zes schrijftrainingen biedt mooi mag. individuele schrijfcoaching. Met een-op-eenbegeleiding leer jij snel beter, makkelijker en foutloos schrijven. We combineren praktijkgerichte oefeningen met heldere theorie. Alles afgestemd op jouw specifieke vraag.
De intake van deze schrijfcoaching vindt plaats op locatie van mooi mag. of op jouw locatie. De coaching is telefonisch, online of persoonlijk; net wat jij prettig vindt.
Informeer naar de mogelijkheden. Het tarief voor individuele schrijfcoaching is € 90,- per uur of 12 uur voor € 1.000,-.

birdpng-300x300-2

trainingen

 • opfriscursus correct nederlands

  Hoe zat het ook alweer met de d’s en t’s? Is het hun of hen? Wat zijn ook alweer de regels van de tussen-s en -n? En voor interpunctie? Een foutloos geschreven tekst is wel zo professioneel. In deze eendaagse training frissen wij je Nederlands op. We gaan in op de theorie maar we gaan vooral ook heel veel oefenen.


 • doelgroepgericht schrijven

  Met een heldere tekst kun je je lezer overtuigen en je zakelijke of persoonlijke doel bereiken. Daarbij is het van essentieel belang dat je weet voor wie je schrijft. In deze training leer je welke aspecten van belang zijn bij doelgroepgericht schrijven. Wat zijn absolute do’s en don’ts?


 • eindredactie

  Je hebt er hard aan gewerkt en dan is je tekst eindelijk klaar… Tijd voor een eindredactionele slag, waarmee je ervoor zorgt dat je doelgroep je tekst met veel plezier en interesse leest. Maar waar moet je op letten bij eindredactie? In deze training Eindredactie bieden we je negen handige aandachtspunten.


 • een persbericht schrijven

  Hoe zorg je voor de media-aandacht die jouw onderwerp verdient? Veel communicatieadviseurs worstelen met het schrijven van hun persbericht. Hoe creëer je nieuwswaarde, wat is een goede journalistieke opbouw en wat zijn hoofd- en bijzaken? In deze training staan de structuur en stijlkenmerken van het persbericht centraal en krijg je tips, trucs en veel praktijkvoorbeelden.


 • storytelling

  Wie houdt er niet van een goed verhaal? Verhalen zijn krachtig. Ze kunnen ons overtuigen, enthousiasmeren, boos of verdrietig maken, in vervoering brengen… Dat komt omdat verhalen ons raken. Dus wil je je lezer in het hart raken? Vertel een verhaal. In deze training Storytelling leer je hoe je dat doeltreffend doet.


 • zakelijk schrijven

  Goed kunnen schrijven is de basis voor succes in heel veel beroepen. Met een heldere tekst kun je de lezer overtuigen en je persoonlijke doel bereiken. Maar hoe formuleer je een eenduidige boodschap? En hoe zorg je ervoor dat die je lezer écht bereikt? In deze training leer je een handig stappenplan, waarmee je snel en effectief een doeltreffende tekst schrijft.


Beekhuizenseweg 11, 6881 AA Velp
+ 31 (0)638500409
+ 31 (0)611077868
Privacyverklaring / disclaimer