Visie
Nieuwe tekst Visie

Mooi werk
Werken in de afvalbranche is mooi werk! Zeker dankzij Sectorplan AMBOR, dat tot doel heeft de opleidingsachterstand bij werknemers in de afvalinzameling aan te pakken. In opdracht van de NVRD ontwikkelden en maakten wij een magazine over werken in deze branche.

Trainingen
Gastcolleges aan studenten, eindredactietraining voor communicatiemedewerkers van uiteenlopende organisaties of een training creatief denken voor een nieuw te vormen redactie. Wij delen onze kennis en kunde graag tijdens workshops en trainingen die we op maat bieden.

Boehringer Ingelheim
Hoe voer je een lobby om het gebruik van antibiotica door varkensboeren naar beneden te brengen? Farmaceut Boehringer Ingelheim koos ervoor om een inhoudelijk stevig én prachtig vormgegeven magazine uit te geven: beter BIG special. En wij ontwikkelden het. Een pareltje!

Doe mee!
Wonen, werken, vriendschap… voor mensen met een beperking is het minder vanzelfsprekend. In Doe mee! laten we zien dat iedereen kan meedoen – beperking of niet. Het magazine met een oplage van 100.000 werd in 2013 genomineerd als ‘Beste customer magazine’. 

We love pigs
De glossy beter BIG special, die wij ontwikkelden en maakten in opdracht van Boehringer Ingelheim, was ook tot ver over de grenzen een succes. Wij vertaalden het magazine in het Engels en zo ontstond We love pigs. Het werd verspreid tijdens een internationaal congres in Mexico.

Inspiratiedagen
Voor verschillende opdrachtgevers organiseren we redactionele inspiratiedagen. Met als doel: inzoomen op hun magazine. Voor wie maken we het? Wat is ons doel? Hoe kunnen we de lezer raken? Inspirerend, want op zo’n dag borrelen de beste ideeën op.

Ons Magazine
xxx

Beekhuizenseweg 11, 6881 AA Velp
+ 31 (0)638500409
+ 31 (0)611077868
Privacyverklaring / disclaimer