Loading...
Quickscan
Wij zijn gespecialiseerd in het maken van redactionele media waarvoor geldt: mooi mag, effectief moet! We verzorgen de complete realisatie van bladen, websites en boeken, maar ook onderdelen daarvan: conceptontwikkeling, redactie, eindredactie, hoofdredactie en teksten. 

>
Emoji

inspiratie

Onze favoriete emoji? Waarschijnlijk toch die huilt van het lachen, het glaasje wijn of die knipoogt. De makers van emojibook creëren heuse kunstwerkjes van emoticons.
Trammmhuys

inspiratie

In restaurant Trammmhuys in Voorburg vertel je wat je wilt uitgeven voor een diner, Pierre Wind en zijn collega's zorgen voor de culinaire invulling. Lekker en gastvrij, mmm!
l'Animorphe

inspiratie

Je eigen huisdier getransformeerd tot een oud-Hollandse meester: het kan bij 'l Animorphe. Bij ons hangen er al 7 aan de muur. Stuk voor stuk ware kunstwerkjes. Prachtig!
Enneagram

inspiratie

Wat drijft jou? Trots, perfectionisme of toch macht of gierigheid. Ach we hebben allemaal (ja, echt...) onze schaduwkanten. Het enneagram biedt inzicht. Boeiend!
Reportage

inspiratie

Door een reportage die we maakten, zijn wij fan van hulphondenorganistie BultersMekke. Zij leiden assistentiehonden op in het huis van hun baasjes. Goud!
mama ontzwangert

inspiratie

Nog steeds te koop bij onder andere Bruna, Bol.com en Ako: ons boek 'mama ontzwangert - alles over het eerste jaar na je bevalling'. ISBN 9789082145502 
>
Florence

werk

Wij hebben veel bewondering voor mensen die werken in de zorg. Daarom zijn we erg blij dat we dit jaar de teksten maakten voor het personeelsorgaan van Florence Zorg. 
Website KBO-Brabant

werk

In opdracht van KBO-Brabant werkten wij mee aan de nieuwe website van deze seniorenvereniging. Wij ontwikkelden samen met de bouwer het concept. 
Visie

werk

In Visie op gastgerichtheid dat wij voor ISS Facility Services maakten, vertellen onder anderen Pierre Wind, Bas Hoogland en Margriet Sitskoorn over dit thema. 
STRONGER.

werk

Sterk, STERKER., STRONGER.! Onlangs verscheen de eerste internationale editie van het personeelsmagazine van Teijin Aramid. En wij maakten het van a tot z. Cool! 
Ons

werk

In opdracht van KBO-Brabant hebben we Ons vernieuwd! Fris, actueel en met veel beeld. Het ledenmagazine verschijnt in een oplage van 130.000 exemplaren.
Get Smarter

werk

In opdracht van IT-bedrijf Info Support vernieuwden wij het studentenmagazine Get Smarter. Boordevol bits, bytes en nano-bots. Gratis verkrijgbaar bij alle IT-opleidingen. 
Ghost writing

werk

Wil je dat een voorwoord gelezen wordt? Vind je het fijn als de tekst van de directeur de lezer in zijn hart raakt? Wij vertalen wollige (beleids)teksten in fijne artikelen.  
Personeelsmagazine

werk

Mooi dat ook een IT- bedrijf de kracht van print erkent. Voor Info Support maken wij het glossy personeelsmagazine Up.date. Authentiek bedrijf dat zijn eigen koers vaart. 
HAN

werk

Ook dit schooljaar verzorgen wij weer gastcolleges 'Doelgroep gericht schrijven' aan vierdejaars studenten Communicatie van de HAN.
mama ontzwangert

werk

Wat zijn we trots! De tweede druk is een feit! Binnen 1 jaar. Nog steeds verkrijgbaar in de boekhandel: mama ontzwangert (ISBN 9789082145502).